Van eenvoudig en snel tot luxueus en uitgebreid: er zijn evenveel soorten barbecues als er mensen zijn die ervan genieten. Het barbeque pakket 390 bevat alles wat je nodig hebt voor een heerlijke barbeque. Deze infographic toont u alles wat u moet weten over de perfecte barbecue.
Wat is een barbecue?
Barbecues zijn een vorm van buiten koken met behulp van een barbecuerooster. Meestal bestaan barbecues uit een rooster, een kookpot en een schoorsteen (rookkanaal) voor het verbranden van hout, houtskool of een andere vaste brandstof. Er worden echter ook andere soorten grills, kookpotten en rookkanalen gebruikt, zoals gas en elektrisch.
Barbecues zijn meestal gebouwd op een standaard, die er in vele verschillende maten en vormen is, afhankelijk van het type barbecue en de grootte van de standaard. Om hem te gebruiken, moet je de kookpot vullen met houtskool, hout of een andere brandstof, er wat water ingieten en het te koken voedsel erin doen. Het in de barbecue geplaatste voedsel wordt langzaam verhit door het directe effect van de warmte van de vlam of van de hitte van het vuur. Barbecues worden gewoonlijk gebruikt voor het bereiden van vlees, gevogelte en vis, maar ook van groenten en met vlees gevulde groenten, of met noten gevuld fruit. Barbecueën wordt ook gebruikt om voedsel in een gerecht te bereiden, en voor decoratieve doeleinden.
Wat je nodig hebt voor een perfecte barbecue
Een barbecue: Kies een barbecue die groot genoeg is voor het voedsel dat je van plan bent te barbecueën en het aantal gasten dat je van plan bent te bedienen.
Een keramisch of roestvrijstalen keukengerei: Gebruik een barbecuegerei dat niet reactief is en vlekbestendig is. Kies keukengerei met een houten of roestvrij stalen handvat, dat niet krom trekt door de hitte. Houtskoolgerei: Kies een houtskoolgrillgerei dat geschikt is voor het soort houtskool dat u van plan bent te gebruiken. Een schaal om de houtskool en ander gereedschap in te bewaren: Kies een schaal die de houtskool en ander gerei schoon houdt en voorkomt dat er water opspat. Een bord is een ideale keuze. Een tang: Kies een tang die lang genoeg is en een breed genoeg handvat heeft, zodat je hem stevig en veilig kunt vasthouden. Een houtskoolschoorsteen: Kies een schoorsteen die lang en breed genoeg is voor het soort houtskool dat u van plan bent te gebruiken.
Eten en gereedschap kiezen
Kies uw voedsel en keukengerei in overeenstemming met het type barbecue dat u gebruikt. Als u houtskool gebruikt, kies dan voedsel dat geschikt is voor langzaam barbecueën. Gebruikt u propaan, kies dan voedsel dat geschikt is voor snel barbecueën. Als u een elektrische rookoven met pellets gebruikt, kies dan voedsel dat geschikt is voor langzaam en lang koken. Kies uw gereedschap in functie van het type barbecue dat u gebruikt. Een houtskoolbarbecue vereist een lang keukengerei met een rond handvat. Een spatel is het beste voor de barbecue. Een propaanbarbecue vereist een kort stuk gereedschap met een plat handvat. Een grillborstel is het beste voor de barbecue. Een rookoven met pellets vereist een lang keukengerei met een rond handvat. Een houten lepel is het beste voor de barbecue.
Conclusie
Uit het artikel heb je geleerd dat barbecueën een kookmethode is waarbij directe hitte wordt gebruikt om voedsel aan een spit of in een grill te bereiden.
De meest elementaire barbecue is een houtskoolgrill. Het voedsel wordt gekookt boven hete kolen in een barbecuepit. Het eten wordt meestal gekookt op houtskool, maar er kunnen ook houtsnippers worden gebruikt.
Houtskoolgrills worden gebruikt voor het barbecueën van op houtskool geroosterd voedsel. Ze staan meestal op een standaard.
Gasgrills worden gebruikt om te grillen. Ze hebben een gasfles in de basis die opwarmt om voor de warmte te zorgen. Ze staan meestal op een standaard.
Open haarden worden gebruikt om te koken, vooral in de winter. Ze worden meestal gebouwd door een persoon die stoker wordt genoemd.
Kachels worden gebruikt om voedsel te koken, zoals pasta, groenten en broodjes. Ze zijn meestal draagbaar.
Steenovens worden gebruikt voor het bereiden van brood, pizza's en ander voedsel dat een lang kookproces vereist.
Open haarden worden gebruikt om voedsel te koken. Zij worden gewoonlijk in de grond gebouwd.