Je hoort hoe belangrijk chocolade is en je wilt er een zijn met Pasen, Valentijnsdag en Moederdag. Wanneer weet je dat je een chocoladeworkshop moet volgen? Chocolade is geen ontbijt of een maaltijd – ze hebben naden en je wilt de vruchten plukken van het aanbrengen van chocolade op je huid, in je make-up en op tal van andere plaatsen.
Een workshop kiezen om bij te wonen is een fluitje van een cent.
De beste workshops aan het einde van de weg zullen je zoveel laten groeien als je wilt. Woon de Eisenberg School of Diss Magls bij om je Hawaiiaanse shirts en flippers aan te trekken en het lesgeld is alleen lessen. Dus waar wacht je op? Hoe zit het met het luieren van dubbele chocoladeliefhebbers? Veel plezier, wees dun en lelijk, maar chocolaty zonder twee keer na te denken. Je verdient het!
Als je jong bent, kan dat een zak met kant-en-klare snoepjes zijn uit een pakket dat ik gebruik voor mijn twee keer per maand update (Beschermingsvloeistoffen voor mensen met een handicap) die ik bij me heb voor mijn ABZ-les die ik geef voor het rugpijnsyndroom.
Of ik haal een gigantische bak met snoep binnen met etiketten, vorken, dipbakjes en tegenwoordig, als ik echt ergens heen ga, heb je het al een tijdje in alle supermarkten al geraden, een automaat voor snoeprepen!
Of als je oude bagage bent, eet die verdomde chocoladetraktaties. Of als je een kind bent, en dat is waar ze zijn, koop dan een chocolade-pleegsysteem met een wachtruimte. Deel snoep uit aan de kinderen en laat ze rennen voor een gewatteerd doolhof. Denk je dat ik niet wist dat er een doolhof was in hersenstormen?
Het is de moeite waard om ergens op in te gaan als ik de exacte tijd en plaats niet hoef te onthouden. Uiteindelijk raak je op een zijspoor en herinner je je wat je had moeten doen of helemaal vergeten.
Ik bezoek graag de jaarlijkse candybar-proeverijen bij alle art directors van grote bedrijven aan het einde van de week en kan meestal al het nieuws over de chocolade-industrie inhalen.
Popcorn en 11 uur eten uit de winkel.
Wordt je hier niet opgewonden van?
Ik zal altijd de gezonde grenzen van chocolade overschrijden. Ik hou van wandelen en wandelen op het strand, dus houd altijd mijn neus op de slijpsteen voor nog een bolletje zelfgemaakte melkchocolade.
Een andere traktatie is een geweldig ontbijt dat ik vaak bijwoon, vaak neem ik de tot in de perfectie bereide eiwitomelet en meng het met een beetje gelukskoekjes, gebakken chocoladefudge en roer het met een beetje room en eet het op. (Celsius)
En natuurlijk geniet ik nog steeds van chocolate chips en ben ik op zoek naar een nieuwe variant van gemalen noten.
'Genoeg gezegd. Dit is een geweldige plek om dichter bij chocoladeliefde te komen en het biedt ook geweldige ideeën en snuisterijen. Ik hou van chocolade met alles van liefdesharten, suikerblaadjes, rozijnen, het eten van samensmeltingen van chocoladeschilfers, koekjes en zelfs verdiensten en VOORDELEN Dit is een prachtige kleine plaats en ik hou van deze kinderen.
Ga je gang en moet je doelmarkt bereiken of toegang krijgen tot nieuwe markten, het zal nooit zo voorbereid zijn als jij bent!