Als u werknemers heeft die op verschillende tijdstippen van de dag werken, kan het moeilijk zijn om ze alle benodigde benodigdheden te bezorgen. Uw medewerkers helpen om gezonder te leven door middel van gezonde vending kan een heel goed idee zijn.
Automaten zijn perfect voor gezonde vendingbanen. Een van de beste plaatsen om gezonde verkoopautomaten te hebben, is zelfs in de zone voor werknemersondersteuning. Veel verkoopautomaten hebben een systeem ontwikkeld dat u van onbewerkte producten voorziet. Tegen een kleine vergoeding en een kleine donatie kunt u uw medewerkers voorzien van vers voedsel.
Een gezond vendingprogramma is één manier om uw medewerkers te stimuleren om te genieten van een lekkere lunch. Gezonde vending bevordert een betere concentratie en productiviteit. De meeste kantoormedewerkers hebben de neiging om voedsel te eten of dieetpillen te consumeren om een gezondere levensstijl te behouden. Een gezond verkoopprogramma kan de gewoonten van werknemers veranderen. Ze kunnen productiever en gelukkiger worden met een betere mentale en fysieke gezondheid.
autokerkhof gaat niet alleen over de supermarktvergelijking. Een goed doordacht en uitgevoerd programma kan uw hele personeelsbestand ten goede komen. Uw gedachten en strategieën voor een gezonde en kwalitatieve omsloten omgeving zijn zo ver gekomen. Het is tijd om onze gedachten te herzien over een nieuw idee, de voedselverkoperindustrie. Vers voedsel dat op kantoor moet worden bezorgd, is geëvolueerd van het ontkennen dat dergelijk voedsel bestaat en de problemen van gemak en versheid aanpakt. Vers voedsel was ooit het luxeartikel van de keizerlijke levensmiddelen. Maar nu zijn de mensen die over de verse voedselmandagen heen de jonge, ondernemende generatie. Je moet je humeur, je havermout, ontbijtgranen en cake opfleuren met een automaat voor vers voedsel.
Overweeg dit: Zielenvoedsel is vaak het belangrijkste geruststellende voedsel waar Afro-Amerikanen een band mee voelen. Etenswaren troosten ons. Ze zorgen ervoor dat er goed voor ons gezin wordt gezorgd, dat onze botten in orde zijn en dat onze emoties in balans zijn. Hoewel we deze troostmaaltijden vaak met grote trots vieren, hebben we de gemakkelijke uitweg gekozen. Goedkoop, handig, gemakkelijk en handig alleen is niet zo'n geweldige kwaliteit. U kunt net zo goed de tijd nemen om te zoeken naar duurzamere en beter smakende keuzes voor uw kookkunsten.
Soul food, het traditionele zuidelijke gerecht heeft de reputatie van gezondheidsrisico's te hebben, met veel gevallen van besmetting met salmonella. Bovendien kan het vanwege het zware gebruik van oliën en vetten ook het risico op hartgerelateerde ziekten verhogen. Vooral kip-, vis- en rundvleesproducten zijn in de media beschaamd vanwege het veroorzaken van onder meer kanker, andere infectieziekten en geboorteafwijkingen. Een recent nieuwsbericht had een jonge moeder in tranen na haar wanhopige poging om het feit te verbergen dat ze diabetes had, betrapt op tv. De video en foto's van haar reactie geven ons een duidelijker beeld van hoe ongebreideld de ziekte estythematosporanoe is. We zien nu dat diabetes niet alleen een probleem is voor Afro-Amerikanen, maar dat de media het ook helpen normaliseren.
Deze heerlijke maaltijden hoeven niet ongezond te zijn. In feite zijn er zoveel manieren om soulfood-recepten te bereiden dat de goede smaak en de robuuste smaken kunnen worden genoten zonder gezondheidsrisico's. Bijvoorbeeld gerookte kalkoen gebruiken in plaats van ham, lichtere olie gebruiken en koken in plaats van frituren, en bepaalde delen van een maaltijd vervangen door vegetarische of veganistische alternatieven. Er is geen limiet aan de creativiteit.
tijd om stil te staan bij de sterke rol die geduld speelt in onze voeding
Ondanks de opkomst van voedselshows en beroemde koks, zijn we nog lang niet klaar met het begrijpen van ons eten. Het onderzoek stapelt zich op dat we niet alleen lezen, maar vaak ook niet volgen. Geduldig en stoïcijns eten kan ons helpen de lagen van complexiteit in onze voedingsgeschiedenis weg te nemen. Het is de toegevoegde bonus dat tijd een rol speelt in onze herinneringen. Herhaling staat bekend als een basis voor relaties. Eten helpt ons onze voedselgeschiedenis te onthouden.
Eten zou niet onze totale manier van leven moeten zijn, maar het zou een klein onderdeel moeten zijn van een groot aantal maaltijden, snacks en snacks. Overweeg dit: onze voorouders zaten niet te wachten om geboren te worden, ze waren aan het eten.
Ons lichaam is ontworpen om precies de hoeveelheid voedsel te verwerken en te verteren die ons lichaam nodig heeft, ongeacht hoeveel we consumeren. Het lichaam is niet afhankelijk van continu eten om goed te kunnen functioneren. Eten is eerder de manier waarop ons lichaam zijn waardering uitdrukt voor voedingsstoffen, mineralen, vitamines en andere voedingssupplementen. In dit opzicht zijn zwarte bonen een geschenk van Moeder Natuur. Ze bevatten veel eiwitten, stikstof en biochemische eigenschappen. Ze zijn niet duur en zitten boordevol ongelooflijke voedingsstoffen.